Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Παρουσίαση νέου δίσκου του Φώτη Τάμπα ''Εικόνες στη σιωπή μου''


Το περασμένο Σάββατο, στην αποθήκη Αλότοπου – Αλατοστράτας παρουσιάστηκε ο νέος δίσκος του Φώτη ΤάμπαΕικόνες στη σιωπή μου”. Για τον Φώτη μίλησαν ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσούτσας και ο ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης στους Αλμυριώτες, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Δημήτρης Τσούτσας στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε “Χαίρομαι, γιατί, ό,τι πέτυχε το πέτυχε εφορμώμενος από τη Σούρπη και όχι από το Κολωνάκι” και λίγο αργότερα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τόνιζε ότι, στο είδος που υπηρετεί είναι δύσκολος ο δρόμος της επιτυχίας, καθώς είναι λιγότερο εμπορικός, αλλά οι πρώτες διακρίσεις θα φέρουν και διαχρονικά αποτελέσματα”.

Ακολούθησε πρόγραμμα με τραγούδια των δίσκων του Φώτη Τάμπα, αλλά και αγαπημένα ακούσματα του τραγουδοποιού. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αλέξανδρος Τζάνης – Κιθάρα, βιολί, Θάνος Παπανικολάου – Κιθάρα, σαξόφωνο, Νίκος Τσιακαλέας – Μπάσο, Νίκος Καρακάσης – Τύμπανα.

Ευχόμαστε και εις άλλα με υγεία στον Φώτη, από τη Σούρπη με επιτυχίες στην Ελλάδα και γιατί όχι σε όλο τον Κόσμο!!


Πηγή: almyros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.