Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση στην Θεσ/νίκη αφιερωμένη στον μέγα εθνικό ευεργέτη Γεώργιο Αβέρωφ


Πρόσκληση

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Λαογραφικός Σύλλογος Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε εκδήλωση - αφιέρωμα στον Γεώργιο Αβέρωφ με τίτλο ''Γεώργιος Αβέρωφ: Διδάγματα φιλοπατρίας ενός μεγάλου βλαχόφωνου ευπατρίδη και εθνικού ευεργέτη'' που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18.30, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α' 1 - ισόγειο.

Κεντρικός ομιλητής:
- Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου

Χαιρετίζουν: 
- Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
- Δρ. Φώτης Κιλιπίρης, Καθηγητής τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.